Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Gorzycach

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-03-22 15:55:10
Redaktor: Chromy Patrycja
Opis: Modyfikacja treści strony

Tygodniowe menu: 20.03 - 24.03.2022r.

Informujemy, że menu może czasami ulec zmianie ze względu na czynniki zewnętrzne.

  

  • PONIEDZIAŁEK   20.03.2023

Śniadanie: chałka, masło, zupa mleczna z kaszą manną

Przekąska: bakalie: orzechy, rodzynki ,żurawina

Obiad : zupa ogórkowa, pierogi z truskawkami, kompot z owoców mieszanych

Podwieczorek: bułka z masłem i serem, herbata z cytryną

  • WTOREK  21.03.2023

ŚNIADANIE: chleb zwykły, masło, szynka drobiowa, pomidor, papryka

Przekąska : świeże warzywa i owoce

Obiad: zupa z ciecierzycy, ziemniaki, pulpety w sosie pomidorowym, sałatka warzywna

Podwieczorek jogurt naturalny z miodem

  • ŚRODA   22.03.2023

Śniadanie: rogalik z miodem, masło, kakao, herbata z cytryną

Przekąska:  świeże warzywa i owoce

Obiad : rosół z lanym ciastem, ziemniaki, podudzie z kurczaka, sałatka szwedzka, kompot z owoców mieszanych

Podwieczorek: banan

  • CZWARTEK 23.03.2023

Śniadanie: bułka grahamka, masło, sałatka śledziowa z jajkiem i ogórkiem

Przekąska: świeże warzywa i owoce

Obiad: zupa fasolowa, warzywa na patelnię i schab z sosem, kompot z owoców mieszanych

Podwieczorek: rogal z masłem, mleko

  • PIĄTEK     24.03.2023

Śniadanie: chałka, masło, dżem, kakao, herbata z cytryną

Przekąska: świeże warzywa i owoce          

Obiad: zupa dyniowa, kopytka na słodko, kompot z owoców mieszanych

Podwieczorek: batonik zbożowy

Drukuj
Zamknij